7. Kolo – DC Rychlá Rota x DC The Sluníčka – 17.10.2013

Tak tentokrát jsme si zápas nazvali pracovně “ Zápas tří Zet“ aneb zápas zmateného zápisu, z něhož musím hned na začátku, jak jsem slíbila, citovat originální poznámky:

„Bordel v zápise má na triku Peťka, psali lihovkou, což jí zmátlo.“ „V zápise bude čerstvě vymalováno.“ „Simča má i nemá klíče v kabelce.“ „V pivech je bordel, a tudíž je bordel všude.“ „Káča poznamenala: Káča je blbá.“ „Kali je nejkrásnější i s Bolčusem.“

Tak konec legrace a pojďme se na včerejší zápas podívat trochu vážněji, i když to půjde dost těžko neb zápas to byl veselý neb nám chyběl Veselý (ftíííp) Tentokrát jsme vyrazili na pole soupeřovo a to do hospůdky u Shreka, ve složení: Bolek, Kali, Luboš, Simča, Rakša a druhou půli posilovali Leon s Fanym. O brilatní začátek se postaral Bolek a hned na začátek uloupil soupeři bod – jeden z mála. Další pak přidali Luboš s Bolkem, Bolek s Leonem a jeden bodík urval i Fanda. Konečné skóre nebylo sice výherní, s čímž jsme malinko počítali, ale zase nás těší, že jsme měli s Rychlou rotou lepší skóre než Ropáci a to 8:4.  Na zápase jsme se usnesli, že Simča s Rakšou budou mít na starosti občerstvení pro týmy jenž nás pohostili a to sice v podobě obložených talířů, s tím že se pak na zápase vyberou korunky. No jak vypadal písemný zápis ze zápasu snad radši nebudu moc psáti, aby kapitána nekleplo, neradi bychom o něj přišli. Soupeři díky za hru, večer a pohoštění.